Sunday, May 3, 2020

Ja käes on mai!

Tere, armas 5.klass!

Käes ongi maikuu ja eriolukord riigis veel jätkub. Õnneks on kuulda juba positiivsemaid uudiseid ja osadega teist kohtume peagi.

Eelmisele nädalale tagasi vaadates on mul hea meel, et olete enamuses jätkuvalt väga tublid ja kohusetundlikud. Nädala jooksul laekus mulle teie lugusid vaheajast ning loodusõpetuse lühireferaate. Vabandan, et pole jõudnud teie kirjadele vastata, kuna pole jõudnud veel kõikide töödega tutvuda. See annab õpilastele, kes pole jätkuvalt oma töid saatnud, see nüüd kiiresti ära teha.

Uuel nädalal jätkame matemaatikaga, sest tundub, et sellega tegelemine on distantsilt lihtsam ning materjali veel jagub. Kümnendmurdudega oleme juba varasemalt tutvunud ja seega usun, et kõik saavad teema kenasti selgeks, kui veel kõik algusest üle vaatame. Kindlasti võta minuga ühendust, kui juhtub, et sa iseseisvalt õpitud ei saa!

Uus nädal toob kaasa ka hinnetelehe, siis oleks teil parem ülevaade veel tegemata ülesannetest. Ilmselt hakkame ühel hetkel koolis väiksemates gruppides kohtuma. Esialgu alustame nende õpilastega, kes oma tegemistes jännis on olnud või rohkem õppimisel tuge vajavad.

Oleme terved ja hoitud!

õp Eha



No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.