Sunday, May 24, 2020

Viimased koolinädalad

Juba koputab suvevaheaeg uksele, kuid peab veel veidi kannatlik olema.
Uus nädal toob veel kaasa kodus õppimist ja osad lapsed saavad tulla kooli nagu eelmisel nädalal (vaata, millisel päeval oled sina koolis http://eklassikas.blogspot.com/2020/05/uue-nadala-eel.html).
Õppimised tulevad blogisse jälle terve nädala jagu, et saaksid rohkem enda aega planeerida. Siiski leia aega ka veel siiani tegemata kooliasjade tegemiseks. Eelmisel nädalal oli mitmeid üllatusi, kahjuks kurbi, sest nii mõnegi õpilase töövihikus polnud peaaegu mitte midagi lahendatud. Õppima peab ikka ja endiselt vaid iseenda jaoks, mitte õpetaja, vanema või sõbra jaoks.

Viimastel andmetel kohtume kogu klassiga 4.juunil kooli saalis. Seal on mõnusasti rohkem ruumi ja saame ühtlasi kõik koos kooliaasta lõpetada. Täpsem kellaaeg ja muud tegemised sel päeval on alles selgumisel.
Kolm esimest juuni päeva soovin teid näha koolis jälle gruppides. Lõpetame klassis vana-kreeka vihikuid, koristame sahtleid, vestleme meie ühisest teekonnast 5.klassi lõpuni. Lisan siia nädala sees ka nimekirja, kes millisel päeval tuleb. Siis soovin kindlasti tagasi ka kooliõpikuid, mis peavad olema terved ja kattepaberivabad, kindlasti varustatud sinu nimega tagakaanel.

Olete tõesti vahvad! Pidagem vastu!
õp Eha


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.